Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (38), která se kvůli operaci kyčelního kloubu delší dobu neobjevila na veřejnosti, by se měla brzy stát vdanou paní. Mohla by tak předběhnout takové hvězdy, jako jsou Angelina Jolie (48) nebo Jennifer Aniston (55), o jejichž sňatcích se spekuluje již dlouho.

Lady Gaga randí s hercem a modelem Taylorem Kinneyem, s nímž se seznámila v září roku 2011 během natáčení jejího videoklipu s názvem You And I. Momentálně spolu bydlí v Chicagu, kde se zpěvačka zotavuje z operace a kde Taylor natáčí televizní seriál.

Zpěvaččiny plány měla podle deníku The Sun prozradit její přítelkyně DJ Lady Starlight, která řekla: „Řekla mi (Lady Gaga, pozn. redakce), že on je ten jediný. A vy víte, že je to navěky, když je vidíte spolu. Byli pro sebe stvořeni. Nejdříve jsem si myslela, že je až moc sexy na to, aby byl v pohodě, ale teď ho shledávám totálně úžasným. Z toho, co jsem slyšela, si myslím, že neprozrazuji velké tajemství, když řeknu, že se tento rok vezmou. V létě mají období, kdy on nic nenatáčí a její koncertní a studiové závazky budou minimální, takže očekáváme oznámení co nejdříve.“

Reklama

Další články

Načítám