Hlavní obsah
Článek

Bývalí spolupracovníci Ivety Bartošové (†48) buď trpí davovou psychózou, chtějí zpěvačce ublížit lžemi, které o ní léta kolují, nebo zkrátka do písmene mluví pravdu! Super.cz se podařilo získat exkluzivní zpověď Ivetina bývalého správce internetových stránek a také tajemníka, a rozhodně to není veselé povídání. Mladý rozhlasový moderátor a manažer oblíbeného pražského gay klubu Lukáš Rejmon prý má strach o zpěvaččin život. I když ta tvrdí, že nepije, měla do sebe podle svého asistenta lít litry alkoholu těsně před nástupem do práce a také vyskakovat za jízdy z auta!

Rejmon s Bartošovou strávil rok. Spolupráci přerušili vzájemně krátce po Ivetině zamilování se do hráběte Domenica Martucciho. A právě plamínek vznikající lásky na jaře roku 2011 měl být tím důvodem, proč v tu chvíli poměrně abstinující zpěvačka začala zase „požívat“. „S alkoholem tehdy zrovna neměla problém – do doby, kdy potkala Martucciho. Bála se mu říct, že je alkoholička, aby ho neodradila. Jenže on ji jako pravý Ital tahal po mejdanech a protože s ním chtěla držet krok, začala pít také,“ vybavuje si Rejmon.

Brzy na to údajně spadla do své tradiční spirály potíží. Přestala prý třeba dodržovat termíny. „Krátce předtím, kdy měla pro televize Nova vystoupení v SuperStar, zrušila se její účast na jedné akci sponzora. Zabarikádovala se v domě a doslova tam chlastala. Pak to svedla na ledvinovou koliku. Před přímým přenosem v SuperStar to bylo podobné. Její vystoupení a choreografie se musela trénovat pět hodin před nástupem na jeviště,“ tvrdí Rejmon, který byl tehdy prokazatelně po boku Bartošové, a tak asi ví, o čem mluví.

Ten měl z Martucciho pocit, že měl od začátku dokonale promyšlený plán, jak se na Ivetě zviditelnit. Kolikrát mu ale také muselo být horko. „Dva dny před vystoupením na Staroměstském náměstí se s ním Iveta opilá pohádala v autě. Chtěla vystoupit, ale protože ji nechtěl v tom stavu nikam pustit, za jízdy vyskočila a skončila v příkopu. Na akci na Staromáku jsem se jí pak snažil vlastním tělem krýt záda, která měla celá poškrábaná. U vás na jedné fotce byly vidět její rozedřené nohy,“ tvrdí Lukáš, který se nyní ozval proto, jelikož měl být Ivetou nařknut na tom, že coby správce jejích stránek parazituje na jejím jméně.

„Ona sama i její tým mě několikrát prosili, abych se na ten post vrátil. Její nynější chování mě zarazilo. Ale nemstím se jí. Mám o ni obavu. Potřebuje pomoc, potřebuje se léčit. Jinak umře,“ dodal Rejmon.

Super.cz již brzy přinese pokračování jeho exkluzivní výpovědi.

Reklama

Další články

Načítám