Hlavní obsah
Famous
Článek

Daniel Craig už se prý nikdy nemůže zlít alkoholem do němoty. Tedy může, ale musí se u toho zavřít někde na samotě, kde ho nikdo nemůže potkat. Na slávě současného představitele agenta Jamese Bonda nejvíce štve právě to, že se nemůže opít v baru jako „normální“ člověk.

„Před čtyřiceti roky to bylo jiné, člověk mohl jít a dát si drink v baru, opít se, odpadnout, báječně si užít, uvolnit se, cokoli a nikdo se to nedozvěděl. Ale dnes jsou kamery všude,“ postěžoval si Daniel v interview pro Vanity Fair.

Normální život je tak podle herce dovolen už jen těm, kteří nejsou slavní vůbec. „Nemůžete žít normální život. Protože se to všechno veřejnost dozví. Třeba to, že jste se opili v baru nebo koupali nazí na pláži,“ posteskl si dále Craig, jenž se od 26. října bude v kinech objevovat v nové bondovce Skyfall.

Právě kvůli tomu, že hraje agenta 007, ho producenti nutí, aby se choval i na veřejnosti jako muž z nejvyšší třídy.

„Musím se chovat prvotřídně. Ve svém životě jsem provedl spoustu věcí. Ale člověk dnes musí uvažovat jinak. Což je smutné, já mám totiž bary moc rád. Mnohokrát jsem dělal takový rozhovor jako tento a seděl v baru či hotelu a bylo jedenáct dopoledne a někdo objednal martini. A já jsem řekl: ‚Opravdu? Je jedenáct! Na zdraví! Ale já pít nebudu,‘“ vyprávěl britský hezoun s tím, že dřív by drink do sebe vyklopil, ale dnes se musí tvářit, že je to nevhodné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám