Hlavní obsah
Článek

Dali si druhou šanci a chytili nový, silný dech. Herci Robert Pattinson (37) a Kristen Stewart (34) překonávají krizi vztahu na romantických večeřích. Britský filmový idol vzal svou přítelkyni o víkendu do podniku Soho House v Hollywoodu, kde se k sobě měli jako milenci na počátku vztahu.

Do krize uvedla vztah protagonistů upírské ságy Twilight Kristen, když Roberta podvedla s režisérem Rupertem Sandersem. Sice s ním údajně neměla sex, vyfotili je ale při líbání. Herečka i režisér se k aféře přiznali veřejně a v médiích také zpytovali svědomí. Pattinson dokázal Stewart odpustit a snaží se problémy vyřešit, odstranit a vztah tak zachránit.

„Robert a Kristen večeřeli v Soho House v sobotu v noci, chovali se jako milenecký pár, smáli se a drželi se za ruce. Bylo to jako za starých časů. Měli tam také několik přátel, dva muže a jednu dívku,“ píše Hollywood Life.

Šestadvacetiletý britský herec po odhalení nevěry trucoval jen měsíc a půl, dvaadvacetiletá Kristen se ale mezitím odstěhovala z jeho domu v Los Angeles a začala žít s matkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám