Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také už se nemůžete dočkat jara? I když venku ještě mrzne, nalaďte se na jarní vlnu a vpusťte si pozitivní náladu do bytu i do duše. Oblékněte svou ložnici do jarního kabátku, do vázy připravte květiny a nenechte si den zkazit ani čerstvým popraškem sněhu.

Jak se naladit snadno a rychle?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přinášíme vám kousky, které vás okamžitě pozitivně naladí a naplní každou místnost veselou atmosférou. Vyměnit povlečení je bleskově rychlým řešením, které udělá obrovský dojem.

Symbol jara? No přece květiny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní povlečení s jemnou výšivkou v mžiku vytvoří jarní atmosféru, která dýchne na každého, kdo do místnosti vstoupí. Barevná kombinace krémové a světle zelené je k dokonalosti dotažena květinovým motivem. Zachumlejte se do hedvábně jemného bavlněného saténu a jaro se vám bude zdát hned o krůček blíž.

Jarní atmosféra tkví v detailech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní atmosféru ve vašem bytě vytvoří zdánlivě drobné detaily. Květiny na stole, barevné polštáře na gauči i veselý motiv na ručnících v koupelně. Froté osušky Borneo s květinovým motivem přinesou jaro i do koupelny. Několik barevných alternativ vám umožní sladit doplňky s celkovým stylem místnosti.

Stylové motivy v harmonických barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás kvetoucí motivy neoslovují, ale na jaro se těšíte, je pro vás povlečení Srdečná jako dělané! Díky příjemným barvám a sladěným vzorům na vás dýchne harmonie a bavlněný satén si vás získá na první dotek. Krásné jarní barvy v moderním podání dodají ložnici šmrnc. Odoláte?

Barva jara? Jednoznačně zelená!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na piknik v trávě to venku ještě nevypadá, ale jako v hebké a jemné trávě se můžete cítit i doma v posteli. Povlečení Exkluziv z bavlněného saténu oslní dokonale sladěnými odstíny tmavé a světlé zelené a získá si každého, kdo vyznává minimalismus. Bavlněný satén vás ohromí svou hebkostí – rozmazlujte se!

Další články

Načítám