Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Pavlína Němcová (52) snad nikdy nevypadala lépe. I když už jí je 37 let a má dvacetiletého syna, vypadá naprosto dokonale a nezadala by si ani s o deset let mladšími kráskami. Málokdo by Pavlíně hádal přes třicet.

A to se o sebe prakticky nestará. Na kosmetice prý byla jednou v životě, skoro necvičí a v podstatě jedinou péčí je pravidelné odličování a kvalitní krémy. "Jsem v tomhle špatná žena. Na kosmetice jsem vážně byla snad jednou. To nutné si udělám sama a tím to končí. Jsem normální ženská se spoustou starostí, spíš ty jsou na mně podepsaný a je to, myslím, vidět," řekla Super.cz Němcová, která nyní pravidelně trénuje na další řadu StarDance.

"Cvičení mě poznamenává, nemůžu se prakticky hýbat. Je to pro mě ale obrovská zkušenost," upřesnila Pavlína, která překvapivě jako její kolegyně nehubne, naopak přibírá. "Můj tanečník hubne a já tloustnu. On má dole dvě kila, já dvě nahoře. Asi poprvé v životě se mi tvoří svalová hmota. Jsem ale ráda za ty svaly," dodala Pavlína na křtu kuchařky Shahafa Shabtaye, které se stala kmotrou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám