Hlavní obsah
Článek

Evropské turné pro mladou kanadskou popovou hvězdu Justina Biebera (30) nezačalo vůbec růžově. Zpěvákovi se napínají nervy jako špagáty a úspěch spojený s mnoha povinnosti a koncerty mu pomalu začíná přerůstat přes hlavu. Aby toho nebylo málo, přidaly se k problémům i údajné zdravotní komplikace. Možná i to je důvodem zrušení jeho úterního koncertu v Lisabonu.

Jedná se však už o druhý koncert v portugalské metropoli, první se odehraje dnes večer. Ačkoli odůvodnění zrušení je velmi vyhýbavé, a to ‚nepředvídatelné okolnosti‘, lékaři možná Bieberovi doporučili, aby své chatrné zdraví nepřepínal. Během nedávného koncertu v Londýně totiž při vystoupení zkolaboval, ale po chvíli se vrátil na pódium a i navzdory nevoli lékařů jej dokončil.

Nepříjemností bylo však během posledních dní mnohem více. Minulý týden Justin na první z londýnských koncertů dorazil s dvouhodinovým zpožděním, což byl i vzhledem k věkovému průměru jeho fanoušků značný prohřešek.

Ty tam jsou ale i doby ‚hodného chlapce Justina‘. Na scénu se pomalu dostává jeho druhé a ostřejší já. Nedávno se zpěvák na oslavě narozenin v jednom z nočních klubů dostal do potyčky s tamními vyhazovači. Posléze pro změnu napadl fotografa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám