Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) dodržela svůj slib a od svého posledního turné, kdy oslavila sedmdesátiny, si opravdu užívá důchodu. "Nemám žádné koncerty, žiju jako každý normální člověk. Pracuju v domě, uklízím, vařím. A občas si jdeme s partnerem zatancovat," řekla Super.cz na předávání cen Nočního proudu, kde získala ocenění jako legenda mezi zpěvačkami.

S partnerem Milanem Říhou bychom ji mohli potkat na lekcích salsy, ale to jí nestačí. "Zjistila jsem, že mám mezery v latinskoamerických tancích, tak asi začneme znovu chodit do tanečních," prozradila Rottrová, kterou ale letos na pódiu ještě uvidíme. "Slíbila jsem, že vystoupím na narozeninovém koncertu Pavla Bobka (†76) a pak ještě u Haničky Zagorové," upřesnila.

Užívá si také vnoučata. Ta starší, dva vnuci od syna Vítka, už prý babičku tolik nepotřebují. "Chodí na střední školu a vídáme se občas o nedělích. Ale těším se, že o Vánocích konečně přijede moje kanadská rodina. Nebyli v Česku už skoro pět let," uzavřela Marie, která stále ještě nenosí na prstě snubní prstýnek. Žádosti o ruku od přítele Milana se už prý ale striktně nebrání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám