Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) je sice pořád v jednom kole, ale přesto si našla pár dní na odpočinek, aby vyrazila do své oblíbené slovenské destinace Jasná v Nízkých Tatrách.

„Kdysi jsem do Jasné jezdila na sportovní tábory a mám zde krásné vzpomínky, takže to nebylo tak, že jsem vůbec nevěděla, kam jedu, bylo to pro mě tak trošku i nostalgické,“ prozradila Blanarovičová, která byla jedním z hlavních VIP hostů na odpoledním závodě "bikini ski". Stejně tak jako loni, se i letos odvážlivci oblékli do plavek a sjížděli svah na lyžích.

Blanarovičová se sice na svah v bikinách neodvážila, ale svou dokonalou postavu, kterou by strčila do kapsy jakoukoliv dvacítku, ukázala v plavkách na návštěvě jednoho známého aquaparku.

Za fantastickou figurou téměř padesátileté zpěvačky však stojí hodně dřiny a potu. „Miluji plavání a hlavně pohyb. Hodně trekuji, chodím na hodiny street dance a tím se udržuji v kondici, protože mě čeká natáčení klipu,“ prozradila svůj recept na skvělou postavu zpěvačka, která si v bazéně zařádila i s Monikou Marešovou (49), jež na holčičí víkend dorazila s kamarádkou

Blanarovičová si po plaveckých radovánkách v bazénu našla čas i na masáž. Zamířila do 5D kina a užila si koncert kapely IMT Smile. Velmi ji ale rozlítilo, když se v konkurenčním bulvárním médiu dnes dozvěděla, že svůj výlet na Slovensko divoce propařila.  "Je to absolutní nesmysl, odbyla jsem si své povinnosti a šla na hotel. Necítila jsem se fit," brání se smyšleným informacím Yvetta.

Zpěvačka nelenila ani na zasněžených kopcích. Tentokrát se sice nepostavila na lyže, ale našla si jinou zábavu - jízdu na skútru. „Bylo to něco fantastického, nikdy v životě jsem skútr neřídila, byla to pro mě premiéra,“ uvedla Yvetta. Dokonce si ji na záda naložil místní maskot yetti a chtěl si ji odnést. Přítomní fotografové ale včas zakročili.

Po zaslouženém odpočinku se Blanarovičová opět naplno vrhne do práce. „Nyní máme za sebou škálu tiskových konferencí s charitativní činností La Sophia, která pomáhá sportovně a hudebně nadaným dětem ze slabých sociálních poměrů, připravujeme koncerty a festival, a to dá opravdu hodně práce. Navíc připravuji i pokračování cédéčka pohádek pro děti, které namluvil čertík,“ uzavřela Yvetta.

Reklama

Další články

Načítám