Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydolovat ze zpěvačky Markéty Konvičkové (29) podrobnosti jejího intimního života není jednoduché. Nicméně když v květnu slavila osmnáctiny, prozradila, že ještě nenašla toho pravého a je stále panna. Přes vyhýbavé odpovědi jsme ale zjistili, že přes léto se leccos změnilo.

I když si Markéta ještě nenašla stálého partnera a nebyla by proti tomu, že by se jí někdo ozval i přes Super.cz, nevinnost už mu podle odpovědí v reportáži nabídnout nemůže. A co tedy?

"Mám míry něco přes devadesát přes prsa, něco přes šedesát v pase a něco přes devadesát přes boky. Jsem zpěvačka, ne modelka," řekla Markéta a prozradila i velikost podprsenky, kterou ovšem moc často nenosí. "Mám trojky, to je tak akorát, ne?" míní Konvičková.

Její manažer, moderátor a muzikant Petr Šiška ještě dodal, že její ňadra jsou opravdu krásná a pevná. "Když se vystoupení vydaří, máme s klukama z Legend dovoleno, že si můžeme sáhnout," zavtipkoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám