Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletý zpěvák Chris Brown nejednou dokázal, že se v něm ukrývá výbušná povaha a pro ránu nejde daleko. Své o tom ví i jeho staronová přítelkyně Rihanna (36). V ráži byl evidentně i nedávno, kdy mu nebylo po chuti, že se o něj zajímali paparazzi. Jejich přítomnost v mladém zpěvákovi vyprovokovala nevoli, kterou se rozhodl projevit po svém…

Fotografové tentokrát sice unikli jeho fyzickým výlevům a odešli ve zdraví, ale počastováni několika peprnými nadávkami i neverbálním projevem, který naznačoval, co si o nich Brown myslí. Do půli těla nahý zpěvák rozdával kolem sebe sprostá gesta, vztyčené prostředníčky nevyjímaje. Třešinkou na dortu pak bylo chycení za rozkrok.

Takového počínání se přitom na veřejnosti nezříká ani jeho partnerka Rihanna. Ta nedávno vzbudila rozporuplné reakce na svou fotografii s rukou zastrčenou v kalhotách, kterou zaslala na Twitter. Dvojici tak evidentně spojuje i řada maličkostí, na jejichž 'intelektuální hloubku' většina z nás nedosáhne.

Rihanna se navíc nedávno nechala slyšet, že právě s Brownem chce mít v budoucnosti dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám