Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když mistr Karel Gott (†80) v sobotu vystupoval na letošním Plese ve Žďáru nad Sázavou, tak se do programu zapojila i jeho manželka Ivana (48). V rámci přehlídky návrhářky Beaty Rajské se společně s hlavní tváří aktuální kolekce Veronikou Chmelířovou prošla po mole.

„Ivana byla milá, při rozhovoru s Petrem Salavou vtipná, při setkání s hosty vstřícná, takže se rázem stala miláčkem tisícového publika ve Žďáře,“ tetelila se návrhářka.

Je pravda, že Gottová v bílé róbě připomínala anděla, a zapadla tak do letošního konceptu zasvěceného těmto nadpřirozeným bytostem. „Všichni jsme andělé s jedním křídlem, musíme si pomáhat, abychom mohli létat,“ prozradila Beata Rajská své motto, které propůjčila této společenské akci, která je vrcholem plesové sezóny na Vysočině.

„Na molo jdu jenom pro charitu, nebo pro Beatu,“ svěřila se Super.cz Gottová, která tentokrát splnila obě podmínky. Při této příležitosti se vybraly finanční prostředky, které putovaly ve prospěch dětského domu na Vysočině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám