Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Arnold Schwarzenegger (76) se prý léčil kvůli homosexualitě. O tom, že se mu líbí chlapci, byli přesvědčeni jeho rodiče v době, kdy začal jako teenager posilovat a měl na zdech plakáty kulturistů. Donutili ho jít k lékaři, aby ho pro ně tehdy „zvrácené“ orientace zbavil. Arnoldův otec však použil také mnohem tvrdší metodu nápravy. „Vzal řemen a pořádně mě seřezal,“ vzpomíná dnes už bývalý guvernér státu Kalifornie.

„Nevím, jestli si máma myslela, že jsem byl gay, nebo pokud si jen myslela, že je něco se mnou divného. Chtěla to podchytit v začátcích. Požádala doktora, zda jí může pomoci, že neví, zda je něco s jejím synem v nepořádku, protože má doma na stěnách samé nahé muže a že všichni Arnoldovi kamarádi mají doma nad postelí fotky dívek,“ vzpomínal Schwarzenegger na období dospívání v pořadu 60 Minutes.

Pětašedesátiletý herec ale dnes nemá problém s tím, že by ho přitahovali muži. Udržet rozkrok zapnutý nedokázal před hospodyní Mildred Bean, s níž před čtrnácti roky zplodil nemanželského syna. Jeho manželka Maria Shriver se to dozvěděla loni a opustila ho.

„Myslím, že to byla nejhloupější věc, jakou jsem v tom vztahu kdy udělal. Bylo to příšerné. Způsobil jsem Marii obrovskou bolest a také neskutečnou bolest našim dětem,“ zpytoval Arnold svědomí v pořadu 60 Minutes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám