Hlavní obsah
Článek

Režisér Jiří Adamec (76) oslavil ve velkém stylu své jubilejní 65. narozeniny. Čekala ho nejen oslava v rodinném kruhu, ale také nečekaná tajná oslava ve filmovém ateliéru během natáčení seriálu Cesty domů.

Režisér byl v naprostém šoku, nic nečekal. Bylo na něm vidět, že je velmi dojatý. A to i přesto, že oslavy svých narozenin nesnáší.

Tereza Kostková (47) mu předala obří marcipánový dort z vyhlášené pražské kavárny Café-Café a při předávání vtipkovala: „Pane režisére, já vám přeju všechno nejlepší k Vašim padesátým šestým narozeninám. Ale na tom dortu je to špatně, to někdo zkazil,“ řekla se smíchem Tereza a předala mu ještě osobní dárek - láhev archivního vína. A aby toho nebylo málo, došlo i na divoký narozeninový tanec.

Od členů štábu dostal Adamec megafon s jejich vlastnoručními podpisy, který hned na místě vyzkoušel a pochvaloval si, že teď už ho nikdo na place nepřeslechne. Míla Šplechtová mu přinesla další dort s osobním věnováním, Martin Kraus mu dal kolekci filmů se svým oblíbeným hercem Jean-Paulem Belmondem. Popřáli mu i Miroslav Etzler (59), Filip Blažek (50) a Lenka Vlasáková. Mezi dárky nechyběla ani láhev s luxusním koňakem.

„Už od svých čtyřicátin jsem vždycky v tento den utíkal z Prahy, nebo vůbec z České republiky. Protože nemám rád oslavy svých narozenin a čím jsem starší, tím je mám rád méně. Letos se mi to nepovedlo, protože točím Cesty domů," prozradil Adamec.

"S rodinou jsem slavil už včera, od dětí jsem dostal krásné namalované obrázky a od syna Daníka vlastnoručně psaný dopis. První dopis, který jsem od něj dostal. Moc mě to dojalo," dodal oslavenec.

Reklama

Další články

Načítám