Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když je momentálně na dovolené s dcerou Laurou, Matěje Homolu nenechává v klidu, co se píše v českých médiích. Přes stránku svojí kapely Wohnout poslal hodně dlouhý vzkaz svým fanouškům. Podle něj je pro psychický vývoj jeho dcery mnohem horší to, co sděluje médiím jeho expartnerka Dara Rolins (51), než že si dá občas jointa.

"Vzhledem k aktuálním událostem z posledních dní, které se týkají mě a mé dcery, se teď na toto téma zde chci opět krátce vyjádřit," začal Matěj na úvod. "Jsem s dcerou a přáteli na dovolené v zahraničí a vlastně každé ráno, když tady u oceánu zapnu telefon, naskočí mi mnoho sms od kamarádů, kteří na dovolené nejsou," pokračoval.

"Vždy si říkám, že matka Laury ve svých prohlášeních na mou adresu už nemůže zajít dál a klesnout níž, ale ona má zvláštní schopnost mě vždy přesvědčit o opaku. To, co nyní DR předvádí v médiích, je už spíš směšné, vlastně na to opravdu lze těžko reagovat. Manipulovat s veřejným míněním ku svému prospěchu vždy byla a je jediná silná stránka DR, pro slávu a popularitu jsou prostě někteří lidé schopní udělat cokoliv," dodal.

"Míněno cokoliv, tedy i lhát, překrucovat fakta, osočovat všechny a všechno, co stojí v cestě jejich plánům. Je jich naštěstí málo, ale přeci jen existují. Chápejme je. Jsou svým způsobem nemocní a zaslouží si spíš lítost. A je mi velmi líto, že v tomto prostředí má vyrůstat moje dcera. Je to pro její vývoj mnohonásobně ničivější, než když já si dám někde jointa," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám