Hlavní obsah
Článek

Překročením čtyřicítky věku se rozhodl Dalibor Gondík (54) radikálně změnit životní styl. „Asi mu hráblo“, jak sám říká, a ovlivněn náladou ve společnosti nastolil změny.

„Začal jsem trénovat na půlmaraton, následně bych chtěl dát maraton. Změnil jsem životní styl, stravování a dal jsem se jiným směrem a baví mě to,“ řekl Dalibor na zahájení Motosalonu na letňanském výstavišti.

Gondík konzumuje zejména zeleninu a ovoce a podíl masa v jeho jídelníčku je minimální. „Svatomartinskou husu jsem si naposledy u rodičů ale dal. Samozřejmě bez knedlíků,“ směje se.

Jakmile se změna životního stylu začala projevovat na jeho postavě, okamžitě začaly zlé jazyky spekulovat o tom, že je vážně nemocný. Herce a moderátora to samozřejmě zamrzelo, zvlášť v momentu, když se v souvislosti s tím začalo mluvit o neurologickém problému, nebo dokonce o rakovině. „Když se dá člověk na takovou cestu, tak čelí tlaku okolí, který je vesměs negativní. Zároveň se dostávám do jiné společnosti lidí, mezi sportovce a běžce, kteří to respektují a znají okolnosti, které k tomu člověka vedou,“ říká.

Přestože bulvár vykresluje nejrůznější děsivé scénáře, Dáda, jak mu přátelé říkají, je prý ve skutečnosti nejzdravější, jak kdy v životě byl. „Teď jsem byl na měření krve, svalové hmoty a tuku a z celé party, kde byla i moje sestra, jsem vyvázl s čistým štítem. Moje sestra mi vyčítala: 'tak ty děláš všechno správně, dobře jíš, hýbeš se a vypadáš úplně příšerně',“ smál se Dalibor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám