Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šedesátnice Sun Fengqin se stala populární ve své rodné Číně poté, co před několika měsíci podlehla kouzlu tance kolem tyče. Tato babička nejdřív svou nově nalezenou vášeň tajila i před svými nejbližšími přáteli a rodinou, dnes ale vystupuje veřejně a natáčí i videa na internet. Tam se její taneční umění stalo senzací. Minulý týden se dokonce na tyči předvedla i před klinikou plastické chirurgie Nanjing Vitoria, a to pouhé tři dny poté, co se na této klinice nechala ‚poopravit‘.

Mrštná žena s načerveno obarvenými vlasy v třásňových minišatech a kozačkách nad kolena ukázala, co v ní dřímá, a obě strany byly spokojené. Fengqin nejspíš nákladnou operaci nemusela platit a nemocnice měla reklamu jako hrom.

Není divu, že Číňanka na tento sport nedá dopustit a říká o něm: "Pole dance je speciální druh tance. Pohyby jsou velice ladné. Je to hodně ženské, zábavné a svůdné. Je to plné mládí a erotična."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám