Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) právě teď neprožívá šťastné období. Poslední dva roky byly ve znamení trápení kvůli nehodě, kterou zpěvačka způsobila a byla za ni odsouzena, teď ji zase čekají tahanice o dceru Lauru, kterou má s Matějem Homolou. Tomu poslala vzkaz nejen přes média, ale také prostřednictvím své sociální sítě, kde ho nepřímo označuje za bezcharakterního člověka.

„Dnes chci adresovat můj odkaz všem mámám, které stejně jako já vychovávají své děti samy. Těm, které se už probudily ze snu, že si udělaly dítě s charakterním chlapem, i těm, které na to jen pomalu, ale jistě přicházejí“, nebála se Dara začít pěkně zhurta.

Všechny svobodné matky pak vyzvala k tomu, aby se sebou nenechaly jednat jako s kusem hadru a opět zopakovala, že svou dceru od jejího narození finančně zajišťuje sama. „Nenechejte po sobě šlapat, připravit se o to, co vám právem patří. A nemluvím jen o respektu a úctě. Nebuďte zbytečné hrdinky, které z důvodu hrdosti netrvají od začátku, od samotného narození na tom, aby muž přirozeně a automaticky na dítě a život s ním přispíval. Mluvím z vlastní zkušenosti. Nestane se vám pak to, co mně. Nebude vás špinit, tvrdit o vás, že vědomě lžete a čert ví, čeho všeho jste ještě se svou zákeřnou povahou schopné. A vy budete mít stále šanci, i když jste rozejití, na korektní vztah. Samozřejmě čest a sláva všem výjimkám, mužům s velkým M“, napsala Dara pod fotku, na níž je její milovaná dcera Laura spolu s dcerou Dařiny manžerky Evy Skallové Charlottou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám