Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslíte si, že sexbomba Dominika Mesarošová (38) spinká v nadýchaných peřinkách v krajce a saténu? Omyl! Pánové, máme pro vás smutnou zprávu. Dominika spí v obyčejném bavlněném pyžamu. A nehodlá to měnit.

"Není nad pohodlnost. Když jedu na holčičí dýchánek, volím pyžamo, stejně jako doma. Zajíc Monty je nejvíc. A prý i v něm jsem sexy," řekla Super.cz Mesarošová. "Prostě bavlněné pyžámko nic nenahradí," vysvětluje.

Dominika je už od listopadu bez partnera. Bavlnku si tak může dovolit. Doma ve skříni má ale samozřejmě také schované prádélko, které potěší mužské oko. "Když chci romantiku, tak mám doma i nějaké košilky, tanga a podvazky. To je jasný," upřesňuje.

Na nového partnera ale prý stále čeká. "Zařizuju dům, na vztahy ani není moc času, samozřejmě se ale nebráním," říká Dominika, která si pořídila dům v Průhonicích loni v říjnu. "Přestěhovaná jsem od října, ale pořád upravuju. Mám to už skoro zařízené, ale pořád je co dodělávat. Na jaře mě čeká zahrada, má tisíc metrů, takže to bude náročné," dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám