Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Madalena Joao (29), zpěvačka známá ze SuperStar, sice nikdy nepatřila mezi módní ikony, čeho je ale moc, toho je příliš. Na jednu z akcí na sebe navlékla takovou kombinaci hadříků, že někteří radši zavírali oči, aby tu hrůzu neviděli. Plnoštíhlá umělkyně měla ránu, jako by si odskočila od řetízkáče. Podívejte se do fotogalerie, jakým outfitem se chlubila!

Chlupatá bunda, pod ní křiklavě zelené cosi na hrudníku, šaty, které příliš zvýrazňují, že Madalena nemá zrovna štíhlou postavu, ulítlé punčocháče s potiskem a pestrobarevná šála jak od afrického kmene Akka. Dokážete si představit něco víc k sobě se nehodícího?

A přesto to na sebe Joao oblékla na tiskovku Batist Nej sestřička 2013 organizátora Davida Novotného, která se konala v pražském Majestic hotelu. „Mám ráda koloušky,“ prozradila onehdy zpěvačka s hlasem od boha, kterou ale nikdo snad s mužem neviděl, zato manažerka a další dívky jsou jí neustále v patách.

S takovým ohozem by ale plnoštíhlá pěnice asi těžko nějakého toho mladíčka uhranula. Pevně věříme, že šlo jen o ojedinělý módní přešlap a příště se Madalena „pochlapí“!

Reklama

Další články

Načítám