Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Paní Jana P. (33) vážila přes 90 kilogramů a nevěděla, jak zhubnout. Před ostatními se za svou postavu styděla, ale kvůli svému náročnému zaměstnání měla problém pravidelně cvičit. Diety samotné nestačily. Naštěstí objevila na Alza.cz hry ovládané reálnými pohyby prostřednictvím pohybového čidla Kinect. Připojila Kinect k synovu Xboxu a začala hrát pohybové hry, které si velice oblíbila. Díky nim zhubla přes 12 kilogramů, aniž by musela opustit svůj obývák!

Pohyb nemusí být nudný!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hry ovládané pomocí pohybového čidla Kinect nebo ovladačů pro konzoli Wii zapojí do hraní celé tělo. Místo sezení na gauči se hráč musí hýbat a když není dost hbitý, tak prohraje. Je snad lepší motivace k tomu, aby se hráč snažil být mrštnější? Opakované cviky často nudí, zvláště děti. Hraní pohybových her ovládaných celým tělem však přijde hráčům každého věku zábavné. Ať už jde o děti, které se doma nudí nebo o důchodce, kteří nechtějí opouštět svůj byt. Hry ovládané tělem nabízí možnost zábavného pohybu.

Důležitá je i úprava stravy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cvičení je pro zdravý život nezbytné, je ale nutné upravit i stravu. Moderní uspěchaný život nahradil kvalitní jídlo polotovary, jídlem z fastfoodů a vyloženě nezdravými pokrmy, jako jsou třeba hranolky. Bez problémů je ale možné doma použít přístroje, jež podporují zdravý život. Navíc jsou snadno dostupné na Alza.cz. Za pomoci odšťavňovačů si připravíte čerstvý džus, s pomocí čističky vody získáte nejkvalitnější možný nápoj a zdravou stravu vám pomůžou připravit kráječe na zeleninu nebo parní hrnce, které šetří čas, energii i vitamíny.

Detaily zdravý život nevyřeší, ale pomůžou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete žít zdravě, nestačí jenom jíst zdravou a kvalitně upravenou stravu a cvičit. Musíte myslet i na prostředí, ve kterém žijete. Spousta lidí nemá na výběr: Musí žít tam, kde pracují, i když je takové místo zaplněné zplodinami nebo naopak alergeny. Naštěstí je tu možnost zkvalitnit si domácí prostředí pomocí čističek vzduchu, které škodliviny pohltí a vzduch doma či v kanceláři vyladí na fyziologické optimum tím, že ho vysuší nebo naopak zvlhčí.

Žijte zdravě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem jsou kvalitní rady od renomovaných odborníků, kteří vám poradí, jak upravit svůj životní styl a prostředí. Pak už si stačí koupit správný přístroj od Alza.cz, který vám pomůže vyřešit váš konkrétní problém. Ať už potřebujete sledovat svůj zdravotní stav nebo chcete zlepšit vaše životní prostředí – řešení najdete na www.alza.cz.

Další články

Načítám