Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) skončil o víkendu v nemocnici s vážným zdravotním nálezem. Když přitom nedávno demonstroval právě za záchranu nemocnice v Roudnici, jistě netušil, jak brzy ocení pomoc zdejších lékařů na vlastní kůži.

Maxa v posledních dnech trpí krutými bolestmi zad. Ty nejprve léčil ambulantní docházkou k lékaři, ale začátkem víkendu se potíže vystupňovaly natolik, že zpěvák skončil nejprve na pohotovosti a poté na nemocničním lůžku.

Od bolesti mu nepomohly ani infuze a po několika vyšetřeních se ukázalo, že má dvě vyhřezlé ploténky. "Netušil jsem, jak to může strašně bolet. Nemůžu se narovnat a neudržím ani kytaru. Nejhorší asi je, že je to bolest nepřetržitá, nespal jsem několik nocí. Naordinovány mám nějaké další infuze a rehabilitace, a pokud tyto metody selžou, zbývá už jen operace," řekl Super.cz Martin a dodal, že velmi nepříjemné je pro něj také to, že nebude moci dlouhodobě cvičit.

"Miluju fyzickou námahu a nesmět se hýbat, to je pro mě opravdu za trest. Nicméně i přes tento zákaz děkuji roudnické nemocnici za vynikající péči," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám