Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chřipka a nachlazení se na podzim nevyhýbá ani dětem celebrit. Tentokrát zavítala i ke zpěvačce Iloně Csákové (53), která musela řešit nachlazení u svého tříletého syna Daniela. Zpěvačka se nejvíce strachovala o to, aby nemoc od Daníka nechytil jeho mladší bráška Dominik, který se narodil před necelým měsícem.

"Daník začal chodit do školky a hned tam chytil rýmu, byl trošku nachlazený, ale už je v pořádku, takže Dominik určitě nic nechytí a je v naprostém pořádku," řekla Super.cz manažerka Ilony Csákové Aneta Stolzová. Od staršího synka se nenakazila ani samotná Ilona Csáková, která tak měla větší štěstí než její kolegyně z branže Lucie Vondráčková (44).

Její desetiměsíční syn Matyáš leží doma s chřipkou, kterou nakazil i svou maminku. Ta podle serveru Prask.tv nemůže mluvit a musela omezit své pracovní aktivity včetně natáčení singlu na novou desku. Inu, nemoci si nevybírají.

Reklama

Další články

Načítám