Hlavní obsah
Článek

Neměla by se Ornella Štiková (31) přejmenovat raději na Ornellu Strakovou? Jitka Bártová, bývalá prodavačka v obchodě s oblečením, tvrdí, že ano. „Přistihla jsem ji při krádeži,“ říká dívka.

„Veřejně pomlouvá známé osobnosti a přitom by si hanbou sama měla nafackovat,“ začíná své vyprávění Bártová, kterou urážky Štikové vůči některým z celebrit donutily vyjít se svou pravdou ven.

K události mělo dojít 24. března 2010. Tehdy prý mladičká Ornellka čmajzla v obchodním centru na pražském náměstí Republiky několik značkových svetrů. „Šla jsem po ní uklízet kabinku na převlékání a všimla si na zemi vytrhaných kódů od oblečení. Vzala jsem proto rychle ochranku a doběhla ji už mimo prodejnu. Snažila se tvrdit, že svetry, které schovala do tašky, jsou její, ale marně. Vtipné bylo, že na oblečení ještě byly velké díry po vytržených kódech,“ tvrdí bývalá zaměstnankyně obchodu.

Ornellu si měla odvést přivolaná policie a škodu došla zaplatit její matka. „Pamatuji si je obě naprosto bezpečně, protože paní Štiková mi sprostě nadávala, třeba do blonďatých krav. Prý, co jsme si to dovolili, zadržovat tam její dcerušku, že ji slušně vychovala. Škodu ale uhradila,“ vzpomíná dívka a dodává, že inteligenci zlodějky, kterou od obvinění z trestného činu mělo zachránit jen to, že škoda byla o pár korun nižší než pět tisíc korun, vtipně glosovali i policisté.

„Ptali se, kdo je tam vlastně za tu blondýnku, jestli to není náhodou ona, když to kradené zboží tak poškodila,“ dodala Jitka Bártová, podle které události přihlíželo hned několik svědků, a tak se nebojí případné žaloby. K jejímu svědectví se Ornella Štiková nemohla vyjádřit, protože nezvedala svůj mobilní telefon. Snad zrovna nebyla někde na nákupech…

Reklama

Další články

Načítám