Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) přípravu na přehlídku návrhářky Liběny Rochové rozhodně nepodcenila. Před zahajovací gala akcí Designbloku v kostele svatého Šimona a Judy se nechala upravit profesionálními vizážisty.

Blonďatá kráska dokonce dostala na výběr z šesti úchvatných rób, které připravil pro známou značku šperků nejoceňovanější český návrhář současnosti Jakub Polanka. Nikol měla původně v hledáčku cudnější model, ale nakonec zvítězily šaty s proklatě hlubokým výstřihem.

„Tentokrát jsem byla za maximalistu. Vybrala jsem si šaty s tím nejhlubším výstřihem a zároveň ten největší náhrdelník s perlami,“ komentovala svůj model Moravcová, která vše nakonec doladila kloboučkem od modistky Libky Safr.

Model, který moderátorka komentovala slovy „dobrý den, nohy i prsa ven“, naštěstí Moravcová nezničila. Měl ale namále. „Šaty měly vlečku, a tak jsem musela být opravdu velmi opatrná,“ říká Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám