Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) se ukázala v outfitu, ve kterém ji moc často nevídáte: bez make-upu, v šedé teplákové mikině a teniskách. Na dovolenou do Tater vyrazila se svým partnerem, se kterým tam oslavila i jeho narozeniny. A i jako na běžné turistce na ní mohli všichni oči nechat.

V Tatranské Lomnici strávila Iva s partnerem romantický týden, dokonce na dovolené oslavili i jeho narozeniny. „Objednala jsem mu i dort a byl velice překvapený, protože takové překvapení na dovolené opravdu nečekal a byl dojatý,“ svěřila Iva, která si volno s partnerem bez dcer dopřává čím dál častěji. Dokonce připustila, že pracují na dalším miminku.

Krásná moderátorka si s partnerem udělala i pár výšlapů a nenechali si ujít ani výlet lanovkou na Lomnický štít. „Počasí nám vyšlo fantasticky, v den, kdy jsme měli objednanou jízdu lanovkou, bylo nádherně slunečno, takže jsme měli krásný výhled jak z lanovky, tak i ze samotného Lomničáku, prý se často stává, že kvůli špatnému počasí toho z vrcholu není moc vidět, my jsme měli ale opravdu štěstí,“ míní Kubelková.

Na terase grandhotelu v Tatranské Lomnici si pak nenechali ujít ani degustaci kvalitních vín. Našli si čas i na wellness a spa, využili bazény, sauny a venkovní vířivku s výhledem na Tatranskou Lomnici. "Na Slovensku jsme byli začátkem léta a moc se nám tu líbilo, tak jsme si dovolenou na Slovensku zopakovali, Tatry jsou místem, kde je pořád co poznávat,“ uzavřela Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám