Hlavní obsah
Článek

Nenávist rodičů Ornelly Štikové (31) vůči Tomio Okamurovi nezná hranic. Muž, kterého děvenka, jež čeká děcko s manželem Gabriely Partyšové Josefem Koktou, označila za svého exmilence, toto tvrzení několikrát vyvrátil. A to se Štikovým nelíbí. „Podáme na něj žalobu,“ brání svou holčičku vypečení rodiče.

Ti se naposledy navztekali poté, co se dozvěděli, že se Okamura pustil do jejich dítka v pořadu Míry Hejdy na Óčku, kde ji označil za zlatokopku a lhářku. A to se jim nelíbilo.

„Zvažujeme na vás žalobu za pomluvu a pozměňování daných faktů. Budou kontaktováni lidé z akcí, kde jste Ornellu představoval jako svoji přítelkyni a bude se dokládat svědectví sousedů v ulici, kteří u nás opakovaně viděli, jak přijíždíte nebo odjíždíte s Ornellou. A vše bude transparentně vyšetřeno a posléze zveřejněno, aby se každý v této zemi dozvěděl, jak lžete a co jste za člověka. To, co jste předvedl na Óčku za lži, už je, myslím, přes jakýkoliv morální kodex slušného chování,“ uvedli Štikovi v esemesce.

Okamura se však nebojí. „Co chtějí žalovat? Sami sebe? Vždyť jejich lež je prokazatelná. Ornella sama tvrdí, že s panem Koktou měla udržovat vztah rok a půl a během té doby s nikým neměla nic mít. Takže nemohla mít nic ani se mnou. Ano, Hostivice, kde bydlí, znám, a asi před dvěma lety jsem ji coby svou fanynku odvezl domů. A byl jsem tam i jinak tisíckrát, protože tam bydlí můj syn a bývalá manželka, s kterou podnikám. Teď se jim to hodí do krámu. Avšak já jsem oběť jejich konstrukcí. Nikdy jsem s tou slečnou nic neměl. Nesmírně mě poškozuje, že jsem s ní spojovaný,“ čertí se Okamura, který se prý dál už ke Štikové nikdy nechce vyjadřovat.

Reklama

Další články

Načítám