Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Janů (71) oslaví v listopadu šedesátku velkým narozeninovým koncertem v Lucerně, ale věk by jí nikdo nehádal. Figuru má lepší než zamlada a tak si může dovolit modely, které těsně obepínají tělo. Super.cz je ukázala ještě před koncertem.

Nejluxusnější, zlatou róbu s našitými flitry, v níž připomíná mořskou pannu, si ale skoro bojí obléknout. "Hlavně kvůli tomu, že k ní mám hodně vysoké podpatky a mám strach, abych v Lucerně nezakopla," svěřila zpěvačka, která ve zlatých nehodlá převádět žádné velké pohybové kreace. "Jen přijdu, stoupnu si a zazpívám muzikálové melodie," vysvětlila.

Další kousky už jsou pohodlnější. Petra vystoupí v zelené halence spojené s body, ke které si vezme lesklé černé kalhoty. Na rockové písničky má mít ocvočkovanou bundičku s trikem. "Tedy jestli se vůbec stihne došít," trochu zapochybovala Petra.

Zpěvačka, která ukázala skvělou figuru v plavkách nebo upnutém sexy trikotu, je ultraštíhlá, ale není to zadarmo. "Obden chodím cvičit a hlídám si jídlo. Kdybych nalezla na pódium, tak se na to taky vykašlu," smála se Petra, která má i výrazně omlazený obličej díky návštěvám speciálního kosmetického salonu. "Kdo říká, že jsou vrásky krásné, lže. Buď se bojí anebo mu chybí peníze," tvrdí zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám