Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vztahy herce Vojty Kotka (36) nikdy netrvaly příliš dlouho, přesto se ale coby překvapivá jeví čerstvá zpráva, která hovoří o tom, že svou poslední partnerku, reportérku VIP Zpráv Markétu Křivánkovou, už také po pár týdnech pustil k vodě. Ještě před pár dny novinářka vypadala šťastně a snad i zamilovaně, jenže zdroje tvrdí, že už pěkných pár dnů je páreček minulostí.

„Vojta se s ní před víc jak týdnem rozešel,“ říká náš informátor a další to potvrdili. Jen dosud spolehlivé zdroje na Primě mlčely jak hrob. „Markéta se bojí, že mezi námi je práskač, tak už nám stejně nic neříká,“ vysvětlila jedna z kolegyň Křivánkové.

Ta sama se do vysvětlování pěkně zamotala. „Tak to by mě zajímalo, kdo má o mém soukromí takový přehled,“ tvrdila naštvaně, posléze ale začala v nejspíš zastíracím manévru o Kotkovi poprvé mluvit jako o svém příteli. „Mezi lidi jsem vypustila spoustu informací, každému jinou. Takže teď přesně vím, kdo vám to řekl,“ snažila se odvést pozornost od rozchodu.

„Zeptejte se samotného Vojty. On je herec, ne já. A my se domluvili, že to nebudeme nijak komentovat. Je to tedy na něm,“ dodala Křivánková, které mediální pozornost zjevně není vůbec příjemná. S Kotkem se nám nepodařilo spojit, každopádně naše zdroje hovoří jasně: lamač dívčích srdcí, který zažívá druhou vlnu vzestupu popularity díky reklamám na mobilního operátora, už je zase prý volný!

Reklama

Další články

Načítám