Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilky Adriana Lima (42) a Alessandra Ambrosio (31) jsou v současnosti modelky, které se mohou pochlubit nejdelším ‚angažmá‘ u Victoria's Secret. Jejich andílky jsou už hezkou řádku let, a tak se jistě za tu dobu stihly dostatečně poznat a spřátelit. Ve čtvrtek spolu fotily v Los Angeles plážovou módu a že si báječně rozumí, bylo znát na první pohled. Obě krásky jsou navíc dvojnásobnými maminkami, přičemž obě své druhé dítě porodily loni.

Ačkoli v posledních letech u Victoria's Secret bodují převážně Američanky (andílky se od roku 2010 staly hned čtyři – Chanel Iman, Erin Heatherton, Lily Aldridge a Lindsay Ellingson), Brazilky se uměly prosadit, a především se v sedle udržet.

Kromě Gisele Bündchen (43), která si ale odchodem od VS rozhodně nepohoršila, když se stala několik let po sobě nejlépe placenou modelkou světa, se zbylé u této známé značky spodního prádla stále drží. Adriana Lima dokonce už od roku 2000, Alessandra se přidala o čtyři roky později. Za zmínku jistě stojí i jejich neméně půvabná krajanka Izabel Goulart (28).

Reklama

Další články

Načítám