Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51), která už za měsíc zamíří k soudu kvůli opatrovnictví své dcery Laury, se opět rozpovídala o expartnerovi Matěji Homolovi, jenž u Laury usiluje o střídavou péči.

A zdá se, že u soudu se bude prát hodně špinavé prádlo. Dara se v rozhovoru pro Nový Čas svěřila s tím, že Homola proti ní vytahoval i tragickou autonehodu z roku 2010, za kterou jí soud vyměřil podmínečný trest.

„Nerada to přiznávám, ale ano. A nejen on, ale i jeho právnička. Je to horší, než sypat sůl do otevřené rány. Matěj ví, jak moc mě ta nehoda trápí. Zpochybnit se dá cokoliv, ale fakt, že jsem nehodu nezavinila úmyslně, je nezpochybnitelný. Nevím, jaká může být souvislost mezi nehodou a výchovou Laury. Toto téma samo o sobě je od osudného dne to nejtěžší, čím v životě procházím,“ řekla Rolins v rozhovoru.

Daru prý navíc mrzí, jak se Homola vyjadřuje k jejímu současnému partnerovi Rytmusovi (47), kterého dokonce pomlouval před dcerou Laurou. „Asi nejvíce mě zranilo, když jednou Laura řekla: "Táta řekl, že Patrik je debil."

„Mě opět zklamal a v její hlavičce udělal zmatek, protože ona sama mi vzápětí popsala, jak se Patrika zastala, když řekla: Já jsem tatínkovi řekla, že Patrika mám ráda a je to můj kamarád.“

Před Laurou se ale oba rodiče snaží komunikovat tak, aby nic nepoznala. „Paradoxně, s Matějem mimo média komunikujeme v maximálně přátelském duchu. Před chvílí mi přišla esemeska z jejich společné dovolené, kde jsou, co dělají ... Jako bych si ani nikdy nepřečetla další dva rozhovory s Matějem o tom, jaká příšerná osoba já vlastně jsem, jak mu bráním ve styku s dcerou,“ uzavřela Rolins.

Reklama

Další články

Načítám