Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) sice motorku aktivně neřídí, jako spolujezdec si ale ráda nechává během jízdy čechrat vlasy. Nejvíce si jízdy na mašině užívala v době, když chodila s vášnivým motorkářem Vaškem Noidem Bártou (43).

„Vždycky jsem se vozila, mám problém, že se v zatáčkách nakláním přesně na druhou stranu, než by se naklánět mělo, takže si dokážete představit, jak by to vypadalo, kdybych řídila sama," svěřila se Bučková.

Dnes už bývalý pár si v minulosti užíval jízdu na bugině. „Vašek mi při první společné cestě smažil steak na výfuku, to bylo super," říká.

„Líbí se mi ty velké a mohutné motorky, takovou má například Jirka Zonyga, ta je bombová," svěřila se nám Eliška na zahájení Motosalonu na letňanském výstavišti v Praze. Zároveň na sebe Česká Miss 2008 práskla zajímavou skutečnost. „Motorkáři se mi líbí, mám ráda svaly a kérky," říká. Tomuto popisu její nový uhlazený přítel Jakub Malina neodpovídá, ale třeba se Eliška spokojí s jinými výhodami tohoto vztahu.

Reklama

Další články

Načítám