Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se umí z minuty na minutu proměnit z domácí hospodyně v sexuální bohyni či elegantní dámu z vyšší společnosti. Tentokrát se změnila v dokonalou zámeckou paní. Podívejte se do fotogalerie, jak se jí to povedlo!

„S Jirkou Šujanským jsem se seznámila při natáčení Top Staru. Dělala jsem reportáž o fotografování Jitky Nováčkové a nadchlo mě, s jakou profesionalitou k práci přistupuje. Měl i asistenta nebo kameramana, který zachycoval backstage. To se jen tak nevidí. Proto jsme se dohodli, že až bude trochu času, udělá mi pěkné fotky. Domlouvali jsme se pak tři měsíce,“ říká Decastelo.

K focení na vyhlášeném barokním zámku Chateau Mcely došlo nedávno. „Den předtím jsem dostala angínu, byla na antibiotikách a měla čtyřicítky horečky. Ale nešlo to odvolat, vždyť kvůli mně se tam sjel celý štáb. Na výsledku to díky šikovnosti Jirky, ale i dalších není poznat,“ raduje se Eva.

A proč ji fotograf stylizoval do podoby zámecké paní? „Decastelo v italštině znamená hrad nebo zámek, takže se to nabízelo samo,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám