Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině října vtrhne Ivanna Bagová (18) na pole československé pop music se svým novým singlem I'm Not Dancing On My Own a následně hodlá vydat svou debutovou desku. Super.cz se podařilo získat první snímky, které se objeví právě na bookletu cédéčka.

Na první pohled je vidět, že od vítězství v soutěži Hlas ČeskoSlovenska prošla zpěvačka původem z Ukrajiny výraznou změnou. Ivanna se vzdala svého výrazného způsobu oblékání, který jí módní kritičky vyčítaly, a výrazně zhubla.

„Chtěla bych novou deskou všechny překvapit. Třeba se chytne za nos i Rytmus," komentuje s úsměvem svou metamorfózu Bagová, která vrací úder svému známému kritikovi Rytmusovi. Rapper ji totiž během soutěže označil za zpívající starou tetu. Všechny spolupracovníky překvapilo, s jakou zodpovědností a disciplínou přistupuje Ivanna k práci.

„Ivannu jsem znal už z Hlasu a překvapilo mě, jak na sobě pracuje. Například poctivě cvičí a upravila jídelníček a zhubla skoro deset kilo," prozradil Filip Vaněk, který Ivannu na focení oblékal.

Známý stylista, který obléká Leoše Mareše či Pavlínu Němcovu, se nesnažil změnit zpěvačku, ale spíše podtrhnout její přednosti. „Každý člověk má svou osobnost a ta musí nadále hrát hlavní roli. Snažil jsem se ukázat několik poloh Ivannky, mladou hravou ženu, která má vše před sebou. Zároveň jsem zapracoval na image zpěvačky s tak velkým hlasem," říká Vaněk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám