Hlavní obsah
Článek

Stříbrná finalistka druhé řady Česko Slovenské SuperStar Gabriela Gunčíková (30) o sobě nyní nedala několik měsíců vědět. Kráska, která by svým téměř božským zjevem a hudební kvalitou mohla směle dobývat i hitparády v zahraničí, patrně neudělala moc dobře s volbou agentury Leška Wronky, jenž kromě ní prodává i Ewu Farnou. „Nic se teď neděje. Čeká se, až bude deska,“ řekla nám Gábina, která ale spíš než svým hlasem přitahovala zraky svou postavičkou. Zvlášť její džiny poseté srdíčky jí tak svůdně obepínaly, až se některým mužům zdálo, že vidí i přes ně!

Většina pánů by si vytrhla všechny vlasy na hlavě, kdyby s touto kráskou měla šanci zůstat pár minut o samotě. Jenže ačkoliv je v českém showbyznysu hodně za mrzký peníz přítulných umělkyň, Gunčíková mezi ně nepatří. „Kdyby na mě někdo něco zkoušel, se zlou by se potázal,“ říká jasně.

Zpěvačka dorazila na křest cédéčka Mira Šmajdy, jehož byla kmotrou. A maskulinní prostředí v klubu Futurum krásně rozjasnila. Přesto se nám zdálo, že nebyla moc spokojená. Že by ji Wronka dusil? Vždyť od Českého Slavíka jako by se pod ní slehla zem. „Šla jsem do agentury s tím, že se v ní hodně naučím a za pár let kdo ví, co bude dál. Má to samozřejmě svá negativa i pozitiva. Když se mi něco nelíbí, umím si dupnout, což mi zezačátku nešlo. Ale spolupráce si určitě vážím,“ dodala dívka, k níž jako jedné z mála by se vskutku hodilo pojmenování bohyně krásy.

Reklama

Další články

Načítám