Hlavní obsah
Článek

Modelka a bývalá královna krásy Lucie Králová (42) se svěřila s plány do budoucna, které jistě nepotěší spousty mužů v čele s jejím partnerem, bývalým hokejistou a současným poslancem Jiřím Šlégrem (52). Lucii se sice její přírodní poprsí velikosti pět ‚nepřejedlo‘, ale ozvala se její drobná záda, na která je zátěž vpředu příliš.

Právě stupňující se bolesti zad zapříčinily, že se Lucie začala zajímat o zmenšení prsou. Operaci už podle deníku Aha! dokonce konzultovala s plastickým chirurgem, ale paradoxně právě poté se rozhodla zákrok ještě oddálit. Dozvěděla se totiž, že operace by musela být vzhledem k velikosti jejích ňader poměrně rozsáhlá a Králová se bojí nejen samotného zákroku, ale pochopitelně i velkých jizev.

Jiří Šlégr si tak aspoň prozatím může oddychnout, jeho půvabná partnerka bude i nadále cvičit a snažit se záda hýčkat masážemi, které ale podle jejích slov moc nezabírají. Na řadu proto přišly už i obstřiky.

„V budoucnu si chci prsa nechat zmenšit, ale chci to vydržet co nejdéle, až třeba zapracuje gravitace a stáří,“ dodala pro Aha! Králová.

Reklama

Další články

Načítám