Hlavní obsah
Článek

Kvůli těmto momentům mají pěvecké a talentové soutěže smysl. Podobně jako před třemi lety nečekaně ohromila krásným hlasem Susan Boyle v Británii, v USA dojal svým vystoupením porotu čtyřicetiletý Freddie Combs, který má sice stále hezkých pár desítek kilo navíc, ale v hrdle má dar od Boha. Jeho sametový hlas v písni Wind Beneath My Wings Boba Montgomeryho učaroval celé porotě, která jej jednohlasně pustila čtyřmi ‚ano‘ do dalšího kola.

Freddie na casting dorazil na invalidním vozíku se svou manželkou. Před diváky v hledišti a porotou už ale vystoupil sám. Zmínil se také o své minulosti - ještě v roce 2009 vážil neuvěřitelných 420 kilogramů a nemohl se ani zvednout z postele. Freddie však začal hubnout a dnes se jeho váha pohybuje kolem 245 kilo.

Zpočátku poněkud skeptičtí porotci byli v šoku, když slyšeli, jaký hlas se v tlouštíkovi ukrývá. Ženské osazenstvo ve složení Britney Spears a Demi Lovato dokonce dojal. Nikdo z porotců nakonec v závěrečném hodnocení nešetřil chválou. Pouze Simon Cowell chtěl muže inspirovat a řekl mu, že by rád, aby s dalšími koly soutěže pokračoval v hubnutí, aby se nakonec mohl zbavit i invalidního vozíku. Jak bude cesta Freddieho Combse dál pokračovat, se můžete podívat na kanálu Prima Love, který pořad každou sobotu vysílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám