Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máte rádi komedii Pelíšky? Jestli ano, tak určitě pamatujete na Jindřišku, která se přela se svým filmovým otcem Jiřím Kodetem o to, zda jí noky, nebo knedlíky.

Od té doby už uplynulo třináct let a z křehké dívky Jindřišky, kterou ztvárnila herečka Kristýna Nováková-Fuitová (29), vyrostla vyzrálá a hlavně krásná maminka dvouleté dcery Rozárky.

Kristýna má za sebou řadu úspěšných hereckých rolí. Diváci ji mohli vidět například ve filmech 3 sezóny v pekle, Kuky se vrací či seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnila roli zdravotní sestry Tvrdíkové.

Ani mateřství pro ni neznamená žádnou pracovní překážku. Momentálně jsme ji zastihli na natáčení nového filmu Jana Hřebejka Líbánky, ve kterém si zahraje roli sestry Ani Geislerové (48). V přestávkách mezi natáčením si Kristýna našla čas na svou roztomilou dcerku, kterou se pyšně chlubila a dokonce se s ní objevila i na filmovém place.

Hřebejkův snímek Líbánky volně navazuje na příběhy Kawasakiho růže a Nevinnost. Do kin by měl vstoupit příští rok na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám