Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Dalibora (54) a Markéty Gondíkových patří mezi nejstabilnější vztahy českého šoubyznysu. Přesto prý Dáda, jak mu blízcí říkají, dál rád oslňuje nová děvčata.

Osvědčeným prostředkem k balení je prý jeho americká motorka. „Správný motorkář musí mít svou filozofii postavenou na tom, aby balil holky," uvedl s humorem sobě vlastním Dalibor a zároveň upřesnil, že má proces motorkářského svádění dotažený do nejmenšího detailu: „Kromě toho, že se mi motorka líbí, tak mám sladěné všechny doplňky včetně kombinézy tak, aby to fungovalo."

Během našeho rozhovoru na Motosalonu na letňanském výstavišti v Praze si herec a moderátor dělal trošku legraci. Aby vše uvedl na pravou míru, tak dále uvedl, že na své projížďky často bere jako spolujezdkyni i svou choť. Na vypůjčeném chopperovi se spolu dokonce projeli po legendární silnici „Road 66“ tři tisíce mil napříč Spojenými státy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám