Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tablety jsou hitem poslední doby: Jsou lehké, rychlé, jednoduché a praktické. Poslouží k prohlížení webu, sledování filmů, přehrávání hudby i hraní her. Pokud byste tablet také chtěli, ale nemáte na něj dost peněz, nevadí: Alza.cz rozdává každý týden sto tabletů zadarmo!

Kvalitní tablet, který umí skoro všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tablet, který Alza.cz rozdává, je pořádně nabušený: Sencor Element 8V3 je lehký a má praktický rozměr 8“, takže se hodí domů i na cesty. Je vybaven kvalitní dotykovou obrazovkou a obsahuje 16 GB paměti pro uložení dat. Tento objem lze rozšířit paměťovou kartou, pomocí dodávaného kablíku ale připojíte i běžný flashdisk. Tablet navíc můžete připojit i k televizi pomocí HDMI kabelu. K internetu se připojíte pomocí wifi, výkon procesoru stačí i na náročné aplikace a hry. Na plné nabití tablet funguje více než pět hodin.

Zabavte se u Angry Birds Star Wars!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte rádi hry, jistě vás potěší, že tablet Sencor má předinstalovanou nejnovější a nejzábavnější verzi Angry Birds Star Wars. V roli rebelských ptáků můžete používat světelné meče, blastery a také Sílu na to, abyste porazili prasata, která se dala na Temnou stranu síly. Nainstalovány jsou i praktické aplikace společnosti Google a z webu Google Play si můžete sáhnout tisíce dalších programů a her. Díky modernímu operačnímu systému Android 4.1 Jelly Bean nebude nouze o programy ani v budoucnosti!

Jak získáte tenhle tablet zadarmo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete soutěžit o tento výborný tablet, není nic snazšího: Stačí nakoupit na Alza.cz jakékoliv zboží v ceně alespoň 300 Kč a při dokončení nákupu odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku. Každý týden Alza.cz vylosuje sto výherců, kteří dostanou tento výborný tablet v ceně 4500 Kč! Pokud jste odkládali nákup nějaké elektroniky, bílého zboží a nebo spotřebního materiálu, už není na co čekat: S každým nákupem na Alza.cz máte šanci získat kvalitní tablet zdarma! Ale neváhejte: soutěž trvá jen do konce března!

Další články

Načítám