Hlavní obsah
Článek

Herec Rupert Everett (53) je sice jedním z těch, kteří měli odvahu přiznat se k homosexualitě už na počátku devadesátých let, je ale také hlasitým kritikem gay komunity a svého kroku lituje, protože prý kvůli homosexualitě přichází o role v Hollywoodu. Hvězda filmu Svatba mého nejlepšího přítele však není mezi gayi oblíbená. Nedávno herec prohlásil, že je proti adopcím do rodin tvořených rodiči stejného pohlaví. Svůj názor projevil veřejně a za to prý teď dostává stovky nenávistným emailů a výhružek zabitím.

„Děti potřebují tátu a mámu. Nedokážu si představit nic horšího než být vychováván dvěma homosexuálními otci,“ prohlásil Everett před pár týdny.

Gayové a zastánci jejich práv přitom v Británii u vlády lobbují, aby povolila homosexuálním párům adopce. Premiér David Cameron připravuje změnu zákona o manželství, do něhož chce zahrnout také páry stejného pohlaví.

„Teď mi chodí ty nenávistné emaily a vyhrožují mi zabitím… Všechny ty královničky tam venku mě teď nenávidějí… Hodlám proti nim ale aktivně zasáhnout,“ oznámil Rupert v interview pro Daily Telegraph. V rozhovoru také uvedl, že jeho původní výpověď byla překroucena a že nehodlá druhým upírat právo na adopce, i když jsou to dva gayové či dvě lesby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám