Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Tereza Pergnerová (49), která se nyní vrací na televizní obrazovku v roli feťačky v Ordinaci v růžové zahradě, má za sebou okamžiky vážného strachu o svou matku! Ta totiž prodělala embolii v noze a jako "srdcařka" byla prakticky v ohrožení života.

"Maminka si stěžovala na bolesti nohy, nikdo jsme ale netušili, že jde o krevní sraženinu. Maminka nemá ráda nemocnice. Ještě že byl doma bratr. Když viděl, jakými bolestmi maminka trpí, zavolal sanitku. Následoval převoz do Prahy a operace. Nyní už je maminka zpátky doma," řekla Super.cz Tereza Pergnerová.

Její matka Jana má již osm let voperovanou umělou srdeční chlopeň. Již před čtyřmi lety prodělala vážnou srdeční příhodu. Embolií trpí často právě osoby s nemocným srdcem. U pacientů k ní obvykle dochází opakovaně. Proto se matka Pergnerové bude muset víc hlídat a chodit na preventivní prohlídky.

Terezu Pergnerovou ale trápí dál ještě jedna věc. Dlouho už neviděla svého partnera Jiřího Chlebečka. "Jako každý chlap je ve fázi života, kdy potřebuje čas na to, aby přemýšlel, proč tu je a co chce. Mám ho ráda a tak jsem se rozhodla, že nebudu sobecká a že ten čas dostane. Už je to ale dlouho. Docela mě to rmoutí. Ještě, že mám děti," krčí ramney Pergnerová, která partnera často nevidí i několik měsíců. Zatímco Chlebeček obývá domek za Prahou, Tereza i s dětmi žije v pražském bytě. "Jirka je hlavou rodiny, chci s ním být, a tak ho budu respektovat," dodala Tereza Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám