Hlavní obsah
Článek

Že to umí čeští herci pořádně roztočit, to jsme se mohli přesvědčit na fotkách z večírku, který se konal po slavnostním vyhlašování cen Český lev. Iva Pazderková pařila jako o život, Pavel Liška demonstroval svou náklonnost k neznámé krásce a Jana Plodková a její přítel práskli, že jsou zasnoubení.

Teď se povedená partička sešla znovu a zase se popíjelo! Ale tentokrát čirou tekutinou nebyla vodka ani gin, ale obyčejná voda. Výše jmenovaní se totiž ještě spolu s Klárou Issovou a Jakubem Žáčkem rozhodli podpořit akci Voda pro Kamerun.

Ta spočívá v tom, že když v týdnu od 18. do 24. března přijdete posedět do vybraných kaváren napříč celou Českou republikou (je jich víc jak 50) a dáte si vodu z kohoutku, za litr sice zaplatíte dvacet korun, ale právě tato částka půjde na vysazení jednoho stromu v mizejících mlžných lesích v africkém Kamerunu.

Při sklence vás sice nebude hřát množství stoupajícího alkoholu v krvi, ale dobrý pocit, že každým litrem vody, který si objednáte, přispějete k dobré věci, zahřeje asi mnohem víc.

Reklama

Další články

Načítám