Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní komplikace u zpěváka George Michaela nejspíš nejsou zcela zažehnány. Jeho psychický stav mu podle jeho slov nyní neumožňuje další vystupování, a proto dokonce zrušil i plánované koncertní turné po Austrálii.

Slavný Brit tento měsíc ještě odzpívá několik koncertů ve své rodné zemi, ale u protinožců, kde měl vystupovat od 10. listopadu do 1. prosince, už bude chybět a fanoušci si tak musí na jeho příjezd počkat. Opakuje se tak scénář z minulého roku, kdy byl Michael nucen přerušit své turné Symphonica po absolvování 45 koncertů kvůli zápalu plic.

Přestože lékaři zpěvákovi doporučovali dát si na nějaký čas pauzu a odpočívat, on sám věřil, že lékem na jeho zdravotní stav i pošramocenou psychiku budou jásající davy lidí na koncertech. George však nejspíš přecenil své síly.

„Od vleklé nemoci, kterou jsem dřív prodělal, jsem se v bolestech snažil vyrovant s traumatem. Lékaři mě varovali. Pletl jsem se, když jsem si myslel, že všechno překonám sám. Hned po skončení koncertů v Británii nastoupím na léčení, které jsem potřeboval už dlouho,“ přiznal zpěvák v oficiálním prohlášení na svém webu.

Reklama

Další články

Načítám