Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (41), která se do povědomí diváků zapsala rolí sestřičky Gábiny v seriálu Ordinace v růžové zahradě, se nedávno rozešla se svým snoubencem, producentem Janem Nejedlým. A jak už to tak bývá, i když tvrdila něco jiného, ukázalo se, že je v tom nový chlap. Podle našeho zdroje z okolí seriálu všechny ukazatele směřují ke jménu Vojtěch Moravec.

Pětadvacetiletý Moravec vystudoval obor Audiovizuální tvorba - hraná režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku a podílel se už na několika projektech, například filmu Ztracená brána nebo seriálu Tvrdá zkouška. Podílí se také na režii Ordinace, a právě tam se s herečkou, která patří k největším hvězdám seriálu, seznámili. "Jsou spolu, je to velmi čerstvé," okomentovala Super.cz nový vztah kamarádka herečky, která si nepřeje být jmenována.

Nováková vztah nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. "Nezlobte se, ale s kým jsem, nebo nejsem, je čistě moje soukromá věc," sdělila Super.cz Sandra.

Uvidíme, jestli v o pět let mladším Vojtěchovi, který má mimochodem mistrovské tituly z několika druhů tanců, například hip hopu nebo break dance, našla Sandra konečně toho pravého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám