Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) na sobě tvrdě maká a je to znát, protože vypadá opět skvěle. Nedávno jsme vás informovali o tom, že Iveta už poněkolikáté chystá velký návrat. Dostala totiž lukrativní nabídku od nové celoplošné televizní stanice Pětka, která své vysílání odstartuje pořadem s výstižným názvem Iveta.

A právě za tuto reality show inkasuje Bartošová pro ni neuvěřitelných 520 tisíc korun. A to už je částka, za kterou se životními lapáliemi zkoušené zpěvačce vyplatí na sobě tvrdě pracovat.

Během dvou měsíců spolupráce s televizí zpěvačka zhubla a pravidelně cvičí, aby se divákům ukázala v tom nejlepším světle. Během focení kampaně pro TV Pětka tak Bartošová vypadala opět jako ze škatulky.

Pravidelně navštěvuje fitness trenéra Marka Vomáčku, jenž jí zároveň sestavil jídelníček, který Iveta striktně dodržuje. Zpěvačka úspěšně hubne také díky hypoxi terapii.

A na co se diváci a fanoušci Ivety Bartošové mohou těšit? Bartošové je každý den v patách kameraman, který zachycuje její každodenní životní radosti i strasti. Pořad má být jedinou skutečnou sondou do duše hvězdy českého šoubyznysu, jež plánuje velký návrat do vyprodané Lucerny.

„Smyslem pořadu reality show Iveta je totiž vrátit Ivetu mezi špičku šoubyznysu. Koncert v Lucerně, který bude vyvrcholením reality show, ale neznamená konec, má být naopak začátkem jejího comebacku,“ řekla Super.cz PR manažerka Pětky Kateřina Kotalová.

Podle zákulisní šeptandy si televize kladla jedinou podmínku. Natáčení se nesměl zúčastnit Ivetin přítel Josef Rychtář (65). To však televize popírá.

„Kamera je Ivetě Bartošové neustále v patách a Josef Rychtář je Ivety partnerem, takže pokud se během natáčení objeví doma, nebude na záběrech chybět,“ uzavřela Kotalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám