Hlavní obsah
Článek

Bývalá milenka italského „chraběte“ Domenika Martucciho (47) Adéla Taş, která čeká se svým novým miláčkem dítě, už díky těhotenství získala ňadra, o kterých by si doteď kromě možné plastiky mohla nechat jen zdát. Umělkyně, kterou proslavilo malování mužským séměm a vlastní mízou lásky, má nyní pořádně nadupaný hrudník. „Z mých lentilek 75 A před čtyřmi měsíci je teď 75 D. Nikde teď nemůžu koupit práskačku,“ postěžovala si naoko Adéla.

Žena, jež počala dítě s přítelem jen krátce po seznámení, čeká chlapečka. „Bude se jmenovat Nicolas. Odstěhovala jsem z Prahy do Litoměřic. V práci nastaly problémy, ze stresu jsem začala krvácet, až jsem skončila v nemocnici. Naštěstí se maličkému nic nestalo. Také jsem přišla o natáčení další série Žen na cestách, která se nyní začíná točit, ale raději jsem našlápnutou kariéru obětovala miminku,“ tvrdí kráska s tím, že Nico a přítel Petr jí za to stojí.

„Jen trpím samotou, v novém domově zatím nikoho neznám. Přesto prožívám nejkrásnější období života. Miluji muže svých snů a čekám syna, na kterého jsem už teď nesmírně pyšná. Tolik lásky, kterou teď cítím, mi bohatě vynahradí i večírky, popularitu a cizokrajné země,“ uvádí Taş.

Ta v srpnu pořádala spolu se skupinou Peaceworkers.cz a občanským sdružením Arters Liberales již čtvrtý ročník charitativní akce Dětský úsměv, při které na podporu dětí z Dětského domova Trnová u Plzně vystoupila řada umělců v čele s Naděždou Krupskou, zpěvačkami a zpěváky Klárou Kolomazníkovou, Šárkou Ulrichovou, Jirkou Koběrským, Evou Melicharovou nebo Jaroslavem Parčim. Za podpory Romany Jákl Vítové či Michala Davida se podařilo vybrat několik desítek tisíc korun.

„Pro děti, jež pocházejí z těžkých poměrů, ale není nutná jen finanční pomoc. Potřebují také navázat citová pouta s širokou veřejností, protože právě láska a pohlazení je to, co těm drobečkům nejvíce chybí,“ dodává umělkyně, jež na příští rok připravuje již pátý ročník akce.

Reklama

Další články

Načítám