Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestava tanečníků pořadu StarDance je jasná. Super.cz vám minulý týden přinesl exkluzivní rozhovory s nejvýraznějšími osobnostmi taneční soutěže. Třešničkou na dortu bude navíc skutečnost, že do porotcovské lavice vedle Zdeňka Chlopčíka, Tatiana Drexler a Evy Bartuňkové usedne krasavec Jan Révai.

Na své si tak konečně přijdou také dámy. Už jen pohled na mužného herce totiž stojí za to.

„Dlouho jsem čekal, že dostanu nabídku tance, ale nevyšlo to, tak budu porotce,“ říká Révai. Krasavec s andělskou tváří prý ale rozhodně nebude "porotce andílek". „Soutěžící rád potěším dobrým ohodnocením, ale rozhodně si nebudu brát servítky,“ slibuje Jan, který prý bude přísný, ale spravedlivý.

Révai má rozhodně právo hodnotit tanec. Působil v legendární taneční skupině UNO pod vedením Richarda Hese. Byl také členem swingující skupiny hostující v Hudebním divadle Karlín. Tančil v mnoha muzikálech a jeho největší filmovou rolí byla postava Šimona z muzikálu Rebelové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám