Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární Viky Cabadaj, herec Jan Antonín Duchoslav, poprvé ukázal svého tříletého syna Toníka. A je neskutečně roztomilý. A hlavně celý táta. Tady by testy otcovství opravdu nebyly třeba.

Zřejmě poslední slunný víkend v tomto roce vyrazil Duchoslav se svým synem Toníkem a šestiletou neteří Andulkou do Království železnic. „Nejsme zde poprvé. Chodíme do království pravidelně. Mé děti mají k vláčkům velmi vřelý vztah. Máme doma dokonce dřevěnou stavebnici s velkým kolejištěm, takže tady určitě nejsme naposledy,“ svěřil se Duchoslav.

S dcerou Christel se na vláčky přišla podíat také Markéta Hrubešová. „Mám doma holčičku, takže by se dalo předpokládat, že se o vláčky zajímat nebude. Opak je ale pravdou. Jsem ráda, že tento komplex není jenom pro chlapečky. Baví nás příběhy a jak je to tady interaktivní,“ svěřila se Hrubešová. A i když do Království železnic na pražském Smíchově nepřijela se svou dcerkou vlakem, prý se mu nevyhýbá. „Vláčkem jezdíme rádi. Znamená to pro nás vždycky výlet,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám