Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to bomba! Podařilo se nám zjistit, že v nejoblíbenějším českém e-shopu se spodním prádlem vypukla podprsenková mánie. Do nabídky se dostávají žhavé novinky přímo z rukou nejlepších návrhářů a zásoby se rychle rozebírají. A k tomu neuvěřitelná sleva 20 % - na všechny podprsenky! Vybrali jsme pro vás několik zajímavých kousků, podívejte se s námi.

Podprsenková mánie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, prohlédněte si pořádně svůj šatník – nejsou už vaše staré podprsenky poněkud pasé? Vytahané, ušmudlané a beztvaré? Teď máte ideální příležitost pořídit si nové. Zapojte se do podprsenkové mánie a vybírejte podprsenky s 20% slevou!

Luxus v podobě proužků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem podzimní sezony se jednoznačně stávají proužky. Taky jste jejich kouzlu propadla? Proužkovaná podprsenka dokáže vyčarovat opticky plnější dekolt lusknutím prstů. Tak proč toho nevyužít? Pořiďte si třeba tuto podprsenku značky Sassa. Je vyztužená, skvěle podporuje ňadra, má nastavitelná ramínka a krásnou krajku. Nezamilovala jste si ji už na první pohled?

Decentnost a krása v tělové barvě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechybí náhodou ve vašem šatníku podprsenka v tělové barvě? Je tím nejlepším řešením pod bílé a světlé oblečení. A teď si ji konečně můžete pořídit také v luxusní variantě, a to s 20% slevou. Vyztužené košíčky potažené tylem s květinovou výšivkou vás prostě uchvátí. Jsou příjemné a poskytují dostatečnou podporu. A celá podprsenka je tak krásná…

Originální střih pro dokonalý dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ráda velké výstřihy? Nebojte se ukázat své přednosti! V nabídce na Astratex.cz najdete teď také speciální podprsenky, které pozvednou prsa a vytvoří krásný dekolt i bez push-up vycpávek. Podprsenka Appreciating patří mezi spodní prádlo, které se hodí pro mimořádné příležitosti i na každodenní nošení. Díky speciálnímu střihu padne do velkých výstřihů jako ulitá a chlapi na vás budou moci oči nechat!

Krása a decentnost v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou kousky, které z módy jednoduše nevyjdou, takže je můžete nosit dlouhé roky. A mezi takové poklady patří například podprsenka Caffe Latte. Omámí vás svým něžným vzhledem a překvapivou jemností. K tomu se můžete těšit také z maximální podpory zajištěné bočními kosticemi a luxusní francouzskou krajkou.

Push-up s dvojím zapínáním

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ženy, které nejsou spokojeny s velikostí svého poprsí, nabízí Astratex.cz podprsenky s oblíbeným push-up efektem. Mezi nejlepší kousky pak patří podprsenka Brilliant push-up, která kromě plného dekoltu nabízí také praktické dvojí zapínání – vzadu i vepředu! A navíc je k dispozici v několika oblíbených barvách. Dejte sbohem mindrákům z malých prsou – podprsenková mánie je tady a přináší také super push-up podprsenky s 20% slevou!

Další články

Načítám